logo
<< terugJe bent nu hier : Home > Werken bij Quadraam
zoeken
Zoeken in de site
Eigentijdse VO-werkgever voor personeel met ambitie
<< terug

Eigentijdse VO-werkgever voor personeel met ambitie

Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeert zij in de verdere ontplooiing daarvan. Voor permanente professionalisering worden dan ook alle middelen en mogelijkheden geboden door middel van een Virtueel Ontwikkelings Centrum (www.voc-quadraam.nl). Er zijn herkenbare loopbaanpaden voor alle doelgroepen en leeftijdsklassen en een traineeprogramma voor talent. Kortom: wij bieden dé carrièreplek voor mensen die onderwijsinnovaties een extra impuls willen geven. Daarnaast kunnen medewerkers van Quadraam rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

vacatures/solliciteren

Vacatures/solliciteren

Voor de verwerking van sollicitaties maken wij gebruik van www.meesterbaan.nl. Als u op de vacature van uw interesse klikt, wordt u direct doorgelinkt naar de website van Meesterbaan.

 

 

Op het gebied van personeelswerving, mobiliteit, scholing en tal van andere onderwerpen op het gebied van personeelsbeleid werkt Quadraam samen met enkele andere schoolbesturen in Oost-Gelderland: Scholengroep Rijk van Nijmegen, Alliantie Voortgezet Onderwijs voor Nijmegen en het Land van Maas en Waal en Achterhoek VO.

foto lessituatie

Centraal Bureau Quadraam

Bestuur en diensten

Saturnus 5

6922 LX Duiven

T 026 320 8800

 

 

ANBI inlichtingen