logo
<< terugJe bent nu hier : Home > Contact > Routebeschrijving
zoeken
Zoeken in de site
Routekaart
Routebeschrijving

Routebeschrijving 

Centraal Bureau Bestuur en diensten, Duiven 

Met het openbaar vervoer

Vanaf station Duiven volgt u de Parallelweg (langs het spoor) in de richting Arnhem, u steekt de kruising Eltensestraat over en vervolgt de Parallelweg totdat u aan uw linkerhand de locaties Saturnus van het Candea College ziet liggen. Het Centraal Bureau Bestuur is gevestigd op de 3e etage van het schoolgebouw aan uw linkerhand.

 

Met de auto

Vanaf autoweg vanuit Doetinchem:

Op de A12 neemt u de afslag Duiven. Einde afrit (verkeerslichten) gaat u rechtsaf en bij de 2e verkeerslichten weer rechtsaf (Westsingel), richting Loo volgen (ook op het verkeersplein). Voorbij Shell benzinestation. Op het kruispunt (met verkeerslichten) rechtdoor rijden. Bij het verkeersplein weer rechtdoor en na het viaduct ziet u links het Candea Collega liggen. U neemt de 3e afslag van het verkeersplein. U vindt het Centraal Bureau Bestuur op de 3e etage van het schoolgebouw aan uw rechterhand.

 

Vanaf autoweg vanuit Arnhem:

Op de A12 neemt u de afslag Duiven. Einde afrit (verkeerslichten) gaat u rechtsaf en bij de verkeerslichten weer rechtsaf (Westsingel), richting Loo volgen (ook op het verkeersplein). Voorbij Shell benzinestation. Op het kruispunt (met verkeerslichten) rechtdoor rijden. Bij het verkeersplein weer rechtdoor en na het viaduct ziet u links het Candea Collega liggen. U neemt de 3e afslag van het verkeersplein. U vindt het Centraal Bureau Bestuur op de 3e etage van het schoolgebouw aan uw rechterhand.

 

Centraal Bureau Quadraam

Bestuur en diensten

Saturnus 5

6922 LX Duiven

T 026 320 8800

 

 

ANBI inlichtingen